LCO Daycare Center

Hayward, WI

DBS Group designed and built a new daycare center for Lac Courte Oreilles Band of Lake Superior Ojibwa in Hayward, WI. The ground-up 11,936-square-foot daycare center can serve up to 200 children and includes classrooms, a full prep kitchen, a 2,000-square-foot partial basement with a storm shelter and storage, and outdoor playground areas. This project was fast-tracked to allow the owner to use available CARES Act funding, so DBS Group truly leveraged our design-build expertise and experience to serve our customer on this project in meeting a very aggressive schedule while maintaining the budget, quality and safety.

Testimonials

  • ★ ★ ★ ★ ★
    “Working with DBS Group was a great experience. They were professional, efficient, and the communication was exceptional. Every member of their team was pleasant to work with. I was impressed with the management of an aggressive timeline for our project. DBS Group runs a first-class operation.”
    Jake Erickson
    Boys & Girls Clubs of Greater La Crosse
  • ★ ★ ★ ★ ★
    “Partnering with DBS group was the best decision for my business. All the professionals I interacted with there were courteous and treated my project like it was their own. Their communication was proactive, and they educated me to help make smart decisions as the project progressed. Our project manager and superintendent had an incredible say/do ratio. When they committed to outcomes and progress, they consistently delivered. I highly recommend DBS group for businesses looking to stay on-time and on-budget!”
    Mike Sokol
    The Goddard School
  • ★ ★ ★ ★ ★
    “DBS Group’s work on our addition was phenomenal, from design through construction. They sat down with us in the beginning, learned what we wanted and needed and planned it all out so we could meet our very short time frame. The project manager was there every day and was a great communicator, letting us know what was going on throughout construction. Also, a big factor for us is that we wanted the addition to look like it was part of the original building. We get a lot of comments now from customers who say it looks like it was always meant to be there. We’re very pleased with the end product.”
    Jim & Cathy Berge
    Bob's Auto